Blog Archive

20110214

hari ini saya senyum lebar sampai ke telinga.

mood ; marah, sedih, gembira, bahagia & semua perasaan yang wujud di dunia ni.

esok cuti. bermaksud tiada sekolah. bermaksud saya tidak perlu gosok baju adik adik saya. *tiada kaitan sebenarnya*

jangan baca kalau tiada mood. sebab post kali ni agak panjang & lebar. terima kasih.

berbalik kepada motif sebenar post ini. first of all, semua makhluk Tuhan yang bernafas *kecuali flora & fauna* sudah sedia maklum hari ni valentine's day. maybe tidak semua orang menyambut sambutan ni, ikut suka masing masing sama ada mau menyambut atau tidak. yang penting hormat-menghormati antara satu sama lain. jangan lah mau ikut hati sampai mau bergaduh yang akan menyebabkan tercetusnya "World War 3". *palis palis*

as for me, tahun ni sangat ohmyyyygosh! best sangat sampai mau pergi buat laporan di tv3 semata mata mahu beritahu seluruh rakyat Malaysia yang saya sangat happy tahap langit ke-tujuh. tampar saya, saya akan ketawakan anda. *hari ni saja okay* saya tahu itu sangat hiperbola. tapi memang itu lah perasaan yang saya alami buat masa ini.

saya agak marah  sedikit *tak banyak* tapi akhirnya saya malu sendiri. well, siapa juga tak marah. hari tu cakap flight fully-booked lah konon. maybe tak dapat datang lah. mau hantar hadiah guna pak posmen lah. sangat hampa ya time tu. tetapi sebenarnya ada udang di sebalik mihun. rupanya saya kena tipu hidup hidup. semuanya hanyalah rancangan untuk membuat kejutan. & guess what? dia berjaya untuk membuat kejutan tersebut. so sweet sebenarnya.

him : "morning love, bangun lah" *pukul 6.30 pagi*
him : syg, lambat juga bangun ni *pukul 9.30 pagi*
me : ya, morning darl. bangun sudah ni *pukul 11.30 pagi*
him : ya syg.
me : sudah hantar ka tu barang? tiada pun kena call?
him : sudah. lama sudah tu posmen menunggu di bawah.
me : ha? yaka? *cepat cepat bangun dari katil, cuci muka, terus turun bawah (rumah saya terletak di tingkat satu)*
him : sudah kah?
me : mana? tiada pun orang tu? *depan blok rumah saya*
him : cuba tengok di belakang. maybe dia di belakang tu.
me : AHHHHHHHHHHHHH ! *teriak sebab saya ternampak somebody. & actually it was him*

OMG. saya sangat sangat sangat & sangat terkejut time tu. tak percaya? pergi tanya dia macam mana muka saya masa tu. macam apa jak. teriak macam orang gila lagi. *sumpah memalukan =.=*

eventually, today is sooooooo awesome!


bonzer saya  


it's us.


manja.


muka kami lagi.


madu saya, efah.


bonzer, fatin, efah, me.


makan di mcD Malaysia Airlines airport.


nyamuk nyamuk sekalian.


dia minta makanan saya.


tg. aru watching the sunset 


usssssssssss 


gambar dengan beg baru(converse). boleh dikatakan hadiah valentine.*winkwink*


by the way, dia datang semata mata untuk sambut valentine dengan saya saja. hari ni datang, hari ni juga pulang. biarpun sekejap, tetap enjoy. thankyouuu so much darl! 

No comments:

Post a Comment